Faciliteiten

Real life simulatie

Het middelpunt van ons Leadership Experience Centre is de simulator hal. Daar wordt een actieve werkomgeving gecreëerd waarin je binnen de kortste keren 100% ondergedompeld raakt. De buitenwereld, je kantoor, je mensen, geluiden, geuren, emoties: daarmee komen lopende processen tot leven. De “look and feel” is het echte leven van een professionele leider! Het biedt je een veilige omgeving om te experimenteren met nieuw te ontdekken leiderschapsstijlen.
Sessies zijn opgebouwd rond scenario’s die speciaal gemaakt zijn om het hele scala van jouw leiderschapsbehoeften af te dekken. Meer dan 350 geteste scenario’s zijn beschikbaar om individuele sessies te ontwerpen. Ze worden altijd als maatwerk aangeboden om te passen bij jouw specifieke werksituatie en potenties voor persoonlijke verandering. In het Leadership Experience Centre in Crystalic zijn sessies zowel in het Nederlands als het Engels mogelijk.
Scenario’s worden vaak van te voren besproken, maar vele vinden ook onverwachts plaats. Professionele acteurs zijn vrijwel altijd onderdeel van de interactie. De scenario’s worden aangestuurd vanuit de regiekamer, waar de resultaten worden gemeten door begeleiders. De acteurs en begeleiders zijn zeer ervaren in het gebruik van feedback, scoring en observatie systemen. Dit op basis van een duidelijke visie op het leren en het ontwikkelen van leiderschapscompetenties vanuit ons Leadership Challenge Model.
“A unique and innovative way to develop people. A safe environment that allows ‘trial’ without the ‘errors’”
Sir John Egan - CEO Jaguar Cars, CEO BAA, President of the Confederation of British Industry